Tung.

Idag har jag varit tung i hela kroppen som om nån har hängt på mina axlar, men men alla kan man väl ha dagar som man känner sig lite "off ". Hur som helst så bestämde jag mig för at inte låta detta lilla sido spår få mig ur fokus, så jag började små plocka här hemma, då såg jag ultraljuds bilderna på "pluppen" sen så kände jag liksom bara hur livsglädjen började sprudla i mig. Jag älskar den lilla krabaten och hans mamma så mycket, så bara tanken på att vi snart är en komplett familj får mig att känna att jag skulle klara av vad som helst. Tack för att ni finns i mitt liv !!!
nu ska jag fortsätta med mitt plockande ville bara skriva av mig lite, känske blir mera sen det vet man aldrig. 


Storhandla.

Idag så bar det av till luleå för att stor handla lite, det gick väl ungefär som jag trodde det skulle gå. En trevlig dag spenderad med min sambo och min svärmor, givetvis så var även "pluppen" med. (självklart tänker du/ni som läser min blogg ibland, han/hon är juh inte född ännu.) Vi började dock dagen med att införskaffa lite kläder till "pluppen" , mer om det finns att läsa här.  ---->  * Sambons blogg * Sedan så bar det av mot Mackedonken, för att käka lunch innan det riktiga shopandet skulle börja. Hur som helst för att göra en ganska lång historia kort, nu har vi mat i skåparna och jag är nöjd över det som vi införskaffat åt "pluppen".


Söndagsmiddag.

Har nyss klivit in genom dörren till "mitt" underbara hem efter en trevlig söndasmiddag, hemma hos min mor. Samtliga från familjen var där, det vill säga jag sambon och "pluppen".  Middagen var visseligen ingen lyxmiddag (bruna bönor är sällan det...) men det handlar kanske inte så mycket om maten, utan mer om allt det runt omkring. Känslan bakom det som sker är det som är viktigt, gemenskapen, glädjen är faktorer som gör en middagsbjudning till en lyckad sammankomst. Det är klart att om man ska fira något speciellt så kan man krydda upp stämmningen med lite mer exklusiva råvarer i maten, men det gör man bara för syns skull. Fast det är min personliga uppfattning, för mig är det trevliga sällskapet som är avgörande. Kvällen var en lyckad sådan och så länge man är nöjd så ska man inte klaga.

Snabba ord om dagen.

Idag har jag hjälpt min polare crille att flytta lite grejjer, under tiden så var min underbara sambo hemma hos sin mamma och fikade lite. Innan jag stack iväg och var hjälp reda så hann jag och gumman vara hos barnmorskan, alla värderna var bra och "pluppen"  växer. Det känns fulkommligt underbart att han/hon snart ligger i våra armar, jag längtar helt otroligt mycket efter att bli en komplett familj. Nåväl nu ska jag skutta i säng, ville bara skriva av mig lite.

En helt vanlig söndag.

Så då var man framme vid helgens sista dag den så kallade söndagen, idag har allt flytit på precis så som jag tycker att en "typisk söndag" skulle bli beskriven i Svenska Ordböcker.  "Grå himmel, regn, och tvättstuga sedan så lägger man till en liten känsla av melankoli på det." Nä men skämt och sido söndagar är nog veckans tråkigaste dag enligt mig iaf, det finns inga butiker som har öppet, folk man känner vill sällan hitta på nåt därför att dom antingen är bakfulla eller så måste dom sköta om hushållet. Men idag så ska jag gumman och pluppen till min mamma och äta middag, till skillnad från andra söndagar så kan denna bli riktigt rolig känsk t.om trevlig.  Jag menar givetvis inte att alla söndagar utom denna har varit skit, men i det stora hela så är söndagen oftast en förvånansvärt seg dag. Nåväl nu ska jag göra mig klar för avfärd, så att jag inte glömer av mig när jag sitter här vid CPU'n. "Mot sherwood skogen".. eller nja kanske bara till sovrumet dårå...    

                                     T.T.F.N.  /  Simon.


Alltid trevligt.

Idag så var jag och jobbade på en förskola som jag bara varit på en enda gång innan och baranen där stog och väntade på att jag skulle kliva in genom dörren. när jag väl gjort det så hälsade dom mig välkommen genoma att ropa "hej simon!!! " Kännslan av uppskattning som kröp genom kroppen under några secunder just då var helt underbar, att alla dessa barn redan fattat tycke för mig trots min korta vistelse hos dom sist. nåväl nu ska jag rusa ville bara skriva av mig som hastigast...

Lite kort om dagen...

Idag har det inte hänt så mycket har suttit och försökt få igång gummans dator, fast just när man nästan fått allt klart så dör givetvis nätet. Slänger mig på mobilen och ringer upp min internet leverantör, som talar om för mig att jag inte är den enda som drabbats hela huset är utan. Men dom kunde även konstatera att det bara var nå "mindre" fel som skulle vara åtgärdat inom en timme, så då när jag ändå råkade ut för denna konst pause så stack jag till min mamma på en artighetsvisit. Sedan blev det middasdags och återupptaget arbete, hur som helst gummans dator funkar och det är en underbar kväll så jag ska nog sätta mig på balkongen med en kopp kaffe.

Jaha...

Då var man vaken då ska snart göra en panna kaffe, det blev int så mycket sömn i natt heller tyvärr. Jag somnade närmare 02:00 skulle jag tippa iaf klockan var väl 01:50 när jag kikade på den sista gången, idag så ska jag på  en "familje kurs"  med gumman och en massa andra blivande föräldrar. Fast den är inte för en kl 14:30 så med lite tur så kanske jag hinner ta en taktik vila innan, man vill kanske inte direkt komma dit och se ut som om man just klivit upp ur graven liksom.  Vad hände igår då jo jag hjälpte cilla och kenya att flytta till huset brevid så nu är vi i princip grannar, man kanske inte kan kalla det för grannar men vi bor så nära att vi kan vika åt varanndra i fönstrena. Nu har jag inte så mycket mer att redogöra om men jag kommer nog att skriva lite mer sen idag efter allt är avklarat.

RSS 2.0