Jag kan se mållinjen nu.

Nu är det så gott som dags nästan, bara två veckor kvar ni till beräknad förlossning. Ska bli så himmla spännande att se vad det är för en liten person den där "pluppen". Jag längtar så otroligt mycket och nu så kan jag knappt sluta fundera på att han/hon snart är här hos oss.  Nu i helgen är det Boden Alive och sambon och jag tänkte väl ta oss en lite prommis ner till festival området och se om man inte kan träffa nått roligt folk, ska bli grymt skojj att komma ut i det härliga sommarvädret och bara njuta med andra människor. Det enda som oroar mig skulle vara om någon snubblade eller blev knuffad på min gummas mage, så att dom klämmer "pluppen" eller gör illa min gumma  fast då är det bara att klämma till den ansvariga personen. Nåväl nu ska jag kila och göra mig redo för avfärd hoppas att helgen blir trevlig vem vet vi kanske tom ses på festival området. 

                                              T.T.F.N.  / Simon.

Updatering "Plocka på".

Jag ser att jag skrivit så att man kan missförstå en del av mitt förra inlägg så jag medelar härmed att "pluppen" EJ är född ännu, det jag menade var endast att vi förbereder för den dagen då han/hon får följa med oss hem från BB förhoppnings vis så dröjer då det iallafall minst två veckor till.  Den dagen som "pluppen" anländer till oss så kommer jag personligen tjoa tjimma och stolt vråla ut  "JAG HAR BLIVIT PAPPA !!! ". Det kommer nog sickas ut en del MMS och SMS den dagen med för den delen.

                                             T.T.F.N. / Simon.

Plocka på.

Idag söndag så ska jag tvätta och sedan efter det ska jag hjälpa min sambo med diverse små plock så att lägenheten är ordentligt genomgången innan "pluppen" följer med oss hem. Kan tänka mig att man inte är så sugen på att städa så mycket den första tiden man har sitt barn hemma, man vill nog mest bara titta på det. Senare i afton så ska vi hem till gummans mamma och hennes sambo för att äta middag vad som bjuds på det vet jag inte men det brukar då alltid vara trevligt iallafall, med lite tur får man kanske spela en runda kort eller två.

                                           T.T.F.N. / Simon. 

Ljusare tider.

Jag har inte varit så aktiv på senaste tiden här på bloggen, för det har varit så mycket att tänka på så jag har inte kunnat samla tankarna nog mycket för att kunna beskriva vardagen som den varit. Men nu har molnen slutat täcka himmlen och solen lyser åter igen för att tala bild språk, med andra ord så har allt lungnat ner sig och livet har börjat ta sin normala bana än en gång.

                                  T.T.F.N. / Simon.

RSS 2.0