Tickande hjärta.

Just nu tickar mitt hjärta i 140 har varit lungt ända tills nu, undra om jag kan sova nått inatt alls eller om jag bara kommer ligga och fundera tills klockan ringer. Imorgon KAN bli den största dagen i mitt liv, då kan den dagen ha kommit som jag eventuellt får mantla titeln PAPPA. För mig betyder det så oerhört mycket, och jag har längtat efter den som en boxare drömmer om att få bli bäst i världen samt att med raka armar visa upp sitt mästar bälte för första gången. Det är väl ungefar nått sånt i korthet som bäst beskriver min hunger efter titeln. Men jag ska inte sticka under stolen med att jag är fundersam och upprymd över vad framtiden har att bjuda på för nått smaskens på sitt långbord av rätter. Men nu när jag fått skriva av mig så nu känns det lite bättre, skulle dock vilja tillägga att det ALDRIG känns så här BRA någonsin fast livet kommer väl även där spela mig ett spratt och chocka mig med ännu större gläde imorgon.   Vem vet...???

                                                               T.T.F.N. / Simon.

Go väder.

Idag ser det ut att kunna bli en riktigt härlig dag, ska börja den med att gå ner på stan med min gumma. Efter det lite senare i eftermiddag så ska vi besöka Malin och Johan för att upvakta Johan som fyller år. Tyvärr så lider jag av total fantasi brist när det gäller att komma på någon gåva att skänka honom, så jag förlitar mig på min sambo i detta avsende. Vem vet man kanske hittar nått på marknaden som kan vara passligt, nått ska man väl lyckas styra upp iallafall.
                   
                                                      T.T.F.N. / Simon.

7 dagar kvar.

Idag är det bara sju dagar tills "pluppen" är beräknad att anlända till oss, med oss menar jag då givetvis mig och gumman. Har inte varit så aktiv på senaste tiden med mitt bloggande fast det beror på att jag jobbat som en tok och övrig tid har jag försökt lägga på min underbara sambo, försökt under lätta för henne inför förlossningen. Har donat på här hemma också med diverse små prylar som kan vara bra att ha på plats som skötbord, spjälsäang mm. Men nu fick jag en stund till övers innan sängen och drömmarnas land nalkas, så då tänkte jag passa på att updatera lite grann.
Idag var jag och gumman förbi min mamma hon fyllde år idag (Hjärtliga gratulationer mor) så vi fikade lite och sen så gick vi till ica kvantum och hämtade ut ett paket, sen när vi väl kommit hem så bäddade vi spjälsängen med dom sötaste sängkläderna jag någonsin sett. (finns nog bild på gummans blogg skulle jag tro... ^^ )

                                                    T.T.F.N. / Simon.

RSS 2.0