Valborgs.

Tidigare idag så har jag varit på stan och prommenerat i solen med quinna och crille, det har varit en kanondag väder mässigt än så länge. (peppar,peppar, knackar mig själv på pannan.) Hoppas att det fina vädret kan hålla i sig några dagar nu så man får tillfälle att njuta i solen lite grann innan sommaren kommer.
Ikväll så ska jag, gumman, samt "pluppen" bege oss hem till gummans mamma och hennes sambo Björn för en grillafton. Dit kommer även  Björns dotter med sig har hon sin kille, jag tror att kvällen kommer bli riktigt nice, grillad mat och trevligt sällskap är aldrig helt fel. Oj nu höll jag på att glöma av mig skulle berätta att jag hittade en snygg tröja på stan som jag tänkte slänga på mig i afton, humpar in en bild på den. 


Bättre sent än aldrig.

Har ganska nyligt formaterat om datorn, vilket i sin tur lede till att tangentbordet som jag fick av gumman i födelsedags present ÄNTLIGEN funkar.  Visseligen så sitter jag inte lika mycket vid datorn nu som förr, men det är ändå roligt med lite nya prylar. I tider som dessa när man snart ska bli pappa så har man inte riktigt tid att sitta och spela, hänga på communitys om nätterna. Men det spelar ingen roll därför att bilda familj har alltid varit min största önskan, så då väljer man bort sånt som är av mindre betydelse. Det ska erkännas att ibland så kan man sakna tiden när "alla" satt på TS, (Teamspeak för dom som inte varit spel nördar...)  men den tiden är över och kommer nog inte komma tillbaka. Man får minnas den tiden för var den var en kort period i ens liv, nu så har vi bytt blad och kommer till ett nytt kapitel. Det ska bli mycket spännande att följa vad som kommer ske i resterande sidor av livetsbok, jag tror och hoppas iallafall på ett lyckligt slut.   (Humpar in några bilder på tangentbordet, det är rätt snyggt.) 


                                                                                                    
Dagtid.
 


Kvällstid.




Uppdaterar...

Det var länge sen jag skrev nått nu men jag har inte haft ro riktigt, men jag ska passa på att uppdatera läges rapport en snabbis. Julia och magen med innehåll dvs "pluppen" mår bra, själv så känner jag mig rätt stressad att lösa det med jobb. Har inte jobbat så mycket senaste tiden och jag måste  fixa in pengar till familjen, det är det ända som jag tänker på dagarna i enda. Som en klocka som tickar i huvet fast det är en något irriterande röst som säger (med risk för att låta sinnes sjuk) "pengar,pengar,pengar"  om det hade gått över på kvällarna när man ska sova hade det underlättat. Men så är det väl med livet, är det en uppförs backe tar det ett tag innan det går glidandes ner igen. Fast jag hoppas verkligen att jag står på toppen snart så man kan pusta ut ett tag, det är dom värda gumman och "pluppen".  Jag vet inte hur jag ska lösa det, men jag är helt övertygad om att jag kommer att göra det !!! 

RSS 2.0